kártevőirtás reális áron!

Realtox

info@realtox.hu

+36 30 209 1 209 | +36 20 962 8 525

kártevőirtás reális áron!

RÓLUNK

A Realtox.hu weboldalt Bistey Gábor és Lendvai László egészségügyi kártevőirtó/gázmester egyéni vállalkozók üzemeltetjük.

 

Kártevőirtó szolgáltatásunkat a legkorszerűbb, engedélyezett irtószerek és eljárások alkalmazásával, a hatályos  jogszabályok előírásainak megfelelve végezzük. Rendelkezünk a kártevőirtó tevékenység végzéséhez nélkülözhetetlen szakmai képesítésekkel, engedélyekkel. Tagjai vagyunk a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának (MESZK) és a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének (MEGE). Rendszeresen részt veszünk a MEGE által szervezett szakmai konferenciákon, Bistey Gábor évek óta a konferenciák előadójaként is szerepel.

 

Az egészségügyi kártevők irtása során kizárólag az Országos Tisztiorvosi Hivatal által kártevőirtó szakemberek részére engedélyezett irtószereket használunk fel. Munkáinkat mindig nagy odafigyeléssel, körültekintően, becsületesen végezzük.

 

Nagy hangsúlyt helyezünk a diszkrét megjelenésre, a pontos érkezésre. Mérsékelt, megrendelő-barát árakon nyújtunk kiemelkedően magas színvonalú  szolgáltatást. A munkák tömeges felvállalása helyett  a „kevesebbet, de azt alaposan, tisztességgel” elvet követjük. Megrendelőink visszajelzései alapján ez a  helyes út.

 

Amennyiben otthonában egészségügyi kártevőkkel került túl közeli kapcsolatba, vagy olyan üzleti tevékenységet folytat, ahol jogszabály által előírt kártevő - mentesítésre kötelezett, a legjobb helyen jár, örömmel várjuk megkeresését.

KAPCSOLAT

Hívjon minket lakhelye szerint, hogy a legrövidebb idő alatt megoldhassuk a problémáját!

Bistey Gábor

Lendvai László

/ Eü. Kártevőirtó, Gázmester /

/ Eü. Kártevőirtó, Gázmester /

ANTSZ engedély sz.: BP-10R/025/09558-5/2015.

ANTSZ engedély sz.: BP-20/NEO/04905-6/2017.

I. , III. , IV. , V. , VIII. , X. , XIV. , XV. ,
XVI. , XVII. , XVIII. kerületek:

II. , VI. , VII. , IX. , XI. , XII. , XIII. , XIX. ,
XX. , XXI. , XXII. , XXIII. kerületek:

+36 20 962 8 525

+36 30 209 1 209

bistey@realtox.hu

lendvai@realtox.hu

Székhelyeink:

1174 Budapest, Perem utca 22.

1204 Budapest, Török Flóris utca 122.

Realtox - minden jog fenntartva