Realtox

info@realtox.hu

+36 30 209 1 209 | +36 20 962 8 525

kártevőirtás reális áron!

NYEST BEFOGÁS
Budapesten és agglomerációjában reális áron, garanciával!

A  budapesti nyestpopuláció folyamatos növekedésével együtt kapunk egyre több megkeresést ezen kisragadozók befogására. Az urbanizálódótt nyest nem számít egészségügyi kártevőnek, ugyanakkor gazdasági kártétele sokszor igen jelentős.

 

Bár látszólag a nyest szeret rágcsálni, valójában egy ragadozóról van szó. Elsősorban rágcsálókra és madarakra vadászik, de szereti a tojásokat és a gyümölcsöket is. Testhossza 40-54, farokhossza 22-30 centiméter.

 

Vékony testalkata és jó mászóképessége miatt a legkisebb résen is átverekszik magukat és hatalmas ramazurit képesek csapni a padlásra költözött példányok.

A  tetőtérben károsíthatja a szigetelőréteget, elmozdíthatja a tetőcserepeket, állattetemeket hurcolhat fel a padlásra, ürülékét pedig kupacokba rakja.

A parkoló autók motorterébe jutva pedig előszeretettel rágcsálják meg a műanyag alkatrészeket, vezetékeket. Ezen szokásukra egyértelmű magyarázat még nem született,  legvalószínűbb, hogy a territoriális viselkedéssel függ össze a dolog. A járművek kereke ugyanis üzenőfalként működik nemcsak a kutyák, de a nyestek számára is, és a felüljelölést összerágás, összekarmolás kíséri. Sajnos termetük, testalkatuk miatt számukra a motortér meghódítása sem akadály.

 

Több háziállatokra nézve veszélyes betegséget (szopornyica, veszettség, toxoplazmózis), valamint parazitákat is terjeszthet, bár ezen a téren a kóbor macskák nagyobb kockázatot jelentenek, mint a nyestek.

 

Megoldás az ilyen esetekben, ha egy mechanikus csapda alkalmazásával befogjuk a problémás állatokat, majd egy olyan élőhelyen szabadítjuk őket, ahol nem okozhatnak kárt.

 

 

Nyest befogás  élvefogó csapdával, Budapesten: 25.000.- Ft-tól

 

KAPCSOLAT

Hívjon minket lakhelye szerint, hogy a legrövidebb idő alatt megoldhassuk a problémáját!

Bistey Gábor

Lendvai László

/ Eü. Kártevőirtó, Gázmester /

/ Eü. Kártevőirtó, Gázmester /

ANTSZ engedély sz.: BP-10R/025/09558-5/2015.

ANTSZ engedély sz.: BP-20/NEO/04905-6/2017.

I. , III. , IV. , V. , VIII. , X. , XIV. , XV. ,
XVI. , XVII. , XVIII. kerületek:

II. , VI. , VII. , IX. , XI. , XII. , XIII. , XIX. ,
XX. , XXI. , XXII. , XXIII. kerületek:

+36 20 962 8 525

+36 30 209 1 209

bistey@realtox.hu

lendvai@realtox.hu

Székhelyeink:

1174 Budapest, Perem utca 22.

1204 Budapest, Török Flóris utca 122.

Realtox - minden jog fenntartva