Realtox

info@realtox.hu

+36 30 209 1 209 | +36 20 962 8 525

kártevőirtás reális áron!

HANGYAIRTÁS
Budapesten és agglomerációjában reális áron, BELTÉREN ÉS A HÁZ KÖRÜL!

HANGYAÍRTÁS
(Budapesten)

 

8.000 Ft-tól!

 

 

Általában tavasz beköszöntével együtt jelennek meg házak, lakások belső tereiben a hívatlan hangyák.  Leggyakoribb hazai képviselőik a kerti hangya, kis fekete hangya, fáraó hangya. Jelenlétük nem csak bosszantó és sok emberben undort keltő, de különböző kórokozók, baktériumok mechanikai hordozója is lehet. ( Pl. bomló élelmiszerről, állati tetemről vihet át kórokozókat étkezési célú élelmiszerekre, edényekre, használati eszközökre.) Ezért nagyobb létszámú előfordulásuk esetén szakszerű irtásuk mindenképp indokolt.

Hangyák házilagos irtása a szabad forgalomban lévő irtószerekkel a tapasztalat szerint általában nem eredményes, szélmalomharc jellegű. Mivel a lakosság számára elérhető irtószerek hatóanyag koncentrációja korlátozott, valamint a felhasználás módja általában nem megfelelő, ezért tartós eredmény ritkán születik.

Mivel az épületekbe való bejutását teljesen megakadályozni nem lehet, végleges megoldást mi, szakemberek sem ígérhetünk, de az általunk használható irtószerekkel és technológiákkal a hatás időtartama megsokszorozható, sok esetben a kezelés teljes évére megoldást nyújt.

 

Évente sok – sok visszatérő ügyfélnek segítünk a hangyáktól való mentesség fenntartásában. Amennyiben Önnek is problémát okoznak ezek az apró rovarok, keressen minket bizalommal, orvosoljuk a problémát!

 

 

Az alábbi hangyairtó eljárásokat alkalmazzuk:

 

Hangyairtás permetezéssel:

Általában nagyobb kiterjedésű lakóterek, épületek akut hangyaproblémáit oldjuk meg permetezéssel. A hangyák által járt útvonalakra szakemberek részére hangyairtásra engedélyezett irtószer oldatot permetezünk. Szilárd, nem porózus felületeken akár 8 hét hatástartósság is elérhető az általunk alkalmazott profi irtószerekkel, ezáltal a kezelés után hetekkel vonuló hangyákra is végzetes.

 

Hangyairtás gélezéssel:

A géles technológia forradalmasította a hangyairtást. Apró, kb. gombostűfej méretű gél pöttyöket juttatunk ki a hangyák által járt útvonalakba, résekbe, repedésekbe, A hangyák nem tudnak ellenállni a  gél attraktánsainak, azt táplálékul magunkhoz veszik, majd elpusztulnak. Az élelemért kutató dolgozók a rejtve élő királynőnek is visznek a finomságból, így a probléma forrása is kezelhető. Bár a hatás lassabb, kevésbé látványos, mint a permetezésnél, mi mégis ezt a megoldást preferáljuk, a királynőkre kifejtett hatás miatt. További előnye, hogy nincs semmilyen vegyszer kipárolgás, így az arra allergiás, érzékeny megrendelőknél, gyermekek közelében is bátran alkalmazható.

 

Hangyairtás kültéren, hangyairtó „behordós” csalétekkel:

Családi házak esetében a beltéren észlelhető probléma az épület környezetével szoros összefüggésben  van. Vagyis a ház körüli járdák, növények közelében találhatóak a hangyabolyok. Az általunk használt, kültéri használatra is engedélyezett hangyairtó granulátumot  a hangyaboly közelébe szórjuk, az élelmet gyűjtögető katonák pedig beviszik azt a bolyba. Hatása a hangyairtó gélhez hasonló, a probléma gyökerét kezeljük vele! A ház körüli kezeléssel drasztikusan csökkenthető a beltérben jelentkező hangyák száma.

 

 

Ezen felül, amennyiben indokoltnak és kivitelezhetőnek tartjuk, a különböző irtási technológiákat  kombináltan alkalmazzuk.

 

 

Miért válassza a Realtox hangyairtást?

 

- Mert szakképzett, egészségügyi kártevőirtó, ill. gázmester végzettséggel rendelkezünk.

 

- Kizárólag az OTH ( Országos Tisztiorvosi Szolgálat ) által engedélyezett, szakemberek részére forgalmazott irtószerekkel dolgozunk.

 

- Kulturált megjelenésű, tisztelettudó emberek vagyunk, diszkréten, feliratmentes autóval érkezünk.

 

- Rendszeresen részt veszünk a szakmai konferenciákon, ezen felül a nemzetközi sajtót is tanulmányozzuk, így mindig naprakészek vagyunk a legújabb irtószerekről, technológiákról.

 

- A kommunikációra nagy hangsúlyt fektetünk. A helyszín, a körülmények ismerete felengedhetetlen a megfelelő módszer kiválasztásához. Egy rövid beszélgetés után sok esetben fény derül a rovar bekerülésének valószínű módjára, így hasznos tanácsokat tudunk adni a hasonló helyzet későbbi elkerülésére.

 

- Árképzésünk korrekt, reális. Ár - érték arányban pedig ennél is több!

 

- A lelkiismeretes munkában és a legjobb irtószerek használatában hiszünk. Célunk a sikeres és nem a gyors, felületes munkavégzés. Hisszük azt, hogy az elégedett ügyfél jelenti hosszú távon a legjobb reklámot.

 

- Az elvégzett munkáról minden esetben munkaigazolást, számlát adunk át.

 

Ha szeretne hosszú távon megszabadulni az otthonában élő hangyáktól,
rendelje meg hangyairtás szolgáltatásunkat!

 

Hangyairtás
(Budapesten)

 

8.000.- Ft-tól!

 

Áraink brutto árak, egyéb rejtett költségek NEM terhelik!

 

 

Mire számítson, ha megrendeli az irtást?

 

- Megrendelés után egyeztetjük az irtásra alkalmas időpontot.

- A helyszínen, a helyzet felmérése után döntünk az irtás módjáról.

- Elvégezzük az irtást.

- Átadjuk a dokumentumokat (igazolás, számla, irtószer adatlapok), majd átbeszéljük a további teendőket.

 

 

Röviden összefoglalva, mit nyer, ha a Realtox hangyairtást választja?

 

- Rövid úton megszabadítjuk a lakótérben élő hangyáktól és egészségügyi kockázatuktól

- Szégyenérzet nélkül hívhat meg barátokat, ismerősöket...

- A helyzet értékelése után hasznos tanácsokkal látjuk el, így azok betartása esetén nagy mértékben csökken az újrafertőződés kockázata.

KAPCSOLAT

Hívjon minket lakhelye szerint, hogy a legrövidebb idő alatt megoldhassuk a problémáját!

Bistey Gábor

Lendvai László

/ Eü. Kártevőirtó, Gázmester /

/ Eü. Kártevőirtó, Gázmester /

ANTSZ engedély sz.: BP-10R/025/09558-5/2015.

ANTSZ engedély sz.: BP-20/NEO/04905-6/2017.

I. , III. , IV. , V. , VIII. , X. , XIV. , XV. ,
XVI. , XVII. , XVIII. kerületek:

II. , VI. , VII. , IX. , XI. , XII. , XIII. , XIX. ,
XX. , XXI. , XXII. , XXIII. kerületek:

+36 20 962 8 525

+36 30 209 1 209

bistey@realtox.hu

lendvai@realtox.hu

Székhelyeink:

1174 Budapest, Perem utca 22.

1204 Budapest, Török Flóris utca 122.

Realtox - minden jog fenntartva