Realtox

info@realtox.hu

+36 30 209 1 209 | +36 20 962 8 525

kártevőirtás reális áron!

CSOTÁNYIRTÁS
Budapesten és agglomerációjában reális áron, garanciával!

Csótányirtás
(Budapesten)

 

8.000.- Ft-tól!

 

 

Hazánkban elsősorban a német csótány , valamint a konyhai csótány fajok terjedtek el.

Mindkét csótányfaj jelentős egészségügyi kockázatot hordoz, ezért számos területen  (egészségügy, oktatás, élelmiszeripar, gyermekvédelmi intézmények stb.) megelőző irtásuk évente 2 alkalommal törvényileg előírt.

 

Az élelmiszer-látogatók közé tartozó csótányok részben fertőző betegségek terjesztéséért lehetnek felelősek, részben pedig az ember közvetlen környezetében, különösen lakásban megtelepedve allergiás reakciókat idézhetnek elő, illetve undorkeltésük miatt pszichés visszatetszést kelthetnek.

 

Rejtőzködő, fénykerülő életmódjuk miatt nappali észlelésükkor általában már jelentős mértékben elszaporodott. Házilagos irtásuk kis mértékű fertőzöttség esetén nem lehetetlen, a gyakorlat azonban azt mutatja, hogy az esetek döntő többségében nem vezet célhoz. ( Ennek oka nagyon sokrétű, legfontosabb okok a szabad forgalomban kapható alacsony hatóanyag koncentrációjú irtószerek alkalmazása és azok nem szakszerű kijuttatása.)

 

A csótányoknak elsősorban a konyha és a vizes helyiségek adnak otthont, durvább fertőzöttség esetén jelenik meg a lakóhelyiségekben is.

 

 

Csótányokkal együtt élni nem csak kellemetlen,
hanem egészségünkre nézve kifejezetten veszélyes is!

 

Egészségügyi kockázatuk szoros összefüggésben áll életmódjukkal: táplálék után kutatva végigjárnak szennyvízcsatornától, a bomló ételmaradékokon át, emberi ürülékig mindent és ugyanezt teszik a konyhapulton, kenyeres kosáron, edényeken, tányérokon, evőeszközökön, ezáltal fertőző gócokat hagyva maguk után.

Ezen kívül a csótányok esetében egyértelműen bizonyított, hogy nyáluk, ürülékük, bomló testmaradványaik súlyos allergiát és asztmás rohamokat idézhetnek elő.

 

A leginkább veszélyeztetett csoportot a gyermekek és az asztmás hajlamú felnőttek jelentik.

A problémát súlyosbítja, hogy a csótányok által hátrahagyott allergének általában a konyhában halmozódnak fel, ahol táplálkozunk, élelmiszert tárolunk, ezáltal még nagyobb eséllyel érintkezünk velük. Mindezen felül a csótányok, ürülékük és testnedveik által 33 különböző baktériumot, többek között E. colit és szalmonellát is terjesztenek.

A szakszerűtlen házilagos irtásokat túlélő egyedek az alkalmazott irtószer hatóanyagra rezisztenssé válhatnak, ezért ezek a megoldások kerülendőek.

 

A gyakran hallott közvélekedéssel ellentétben azonban a csótány NEM kiirthatatlan, sőt a felkészült, professzionális csótányirtó szereket alkalmazó szakember által  minden esetben kivitelezhető!

 

 

Az alábbi csótányirtó eljárásokat alkalmazzuk:

 

Csótányirtás permetezéssel:

Rések, repedések, falszegélyek, csőáttörések, konyha-és fürdőszoba bútorok ill. minden olyan hely professzionális irtószerrel való kezelése, ahol a csótányok jelenléte lehetséges. Az eljárással tartós méregmezőt hozunk létre, amely hosszú hetekig kifejti hatását. A korszerű irtószerek száradás után melegvérűekre nézve teljesen ártalmatlanok.

 

Csótányirtás gélezéssel:

A gélezés egy viszonylag új, de már bizonyított, hatékony eljárás a csótány fertőzöttség megszüntetésére. Az apró gélpöttyöket a csótányok jellemző tartózkodási helyeire, lehetséges táplálékkereső útvonalaira helyezzük ki. A csótányok nem tudnak ellenállni a gélben lévő attraktánsokra, így azt elfogyasztva hamarosan elpusztulnak. Tehát a permetezéssel ellentétben, az itt alkalmazott irtószer gyomorméregként működik. A búvóhelyükön elpusztult csótányok teteméből táplálkozó társaikra másodlagos mérgező hatással van a méreg, így a hatékonyság megsokszorozódik.

 

Csótányirtás porozással:

Alapvetően társasházak pincehelyiségeiben, tárolókban, ill. egyéb olyan területeken alkalmazzuk, ahol a felületen lévő por, vagy a porózus szerkezetű kezelendő felület nem teszik lehetővé a vízben oldható irtószerek vagy a gél használatát.

 

Az alkalmazandó módszert az adott helyszín és körülmények  határozzák meg, a munka kivitelezési költségét az alkalmazott technológia nem befolyásolja.( Gélezéssel és permetezéssel is azonos áron vállaljuk a csótányirtást.)

 

Ezen felül, amennyiben indokoltnak és kivitelezhetőnek tartjuk, a különböző irtási technológiákat  kombináltan alkalmazzuk.

 

 

A csótányok irtását nagy tapasztalattal és alapossággal végezzük.
Mi nem ismerünk lehetetlent, hisszük azt, hogy minden helyzetre, helyszínre létezik megfelelő megoldás.

 

 

Miért válassza a Realtox csótányirtást?

 

- Mert szakképzett, egészségügyi kártevőirtó, ill. gázmester végzettséggel rendelkezünk.

 

- Kizárólag az OTH ( Országos Tisztiorvosi Hivatal ) által engedélyezett, szakemberek részére forgalmazott irtószerekkel dolgozunk.

 

- Rendszeresen részt veszünk a szakmai konferenciákon, ezen felül a nemzetközi sajtót is tanulmányozzuk, így mindig naprakészek vagyunk a legújabb irtószerekről, technológiákról.

 

- A kommunikációra nagy hangsúlyt fektetünk. A helyszín, a körülmények ismerete felengedhetetlen a megfelelő módszer kiválasztásához. Egy rövid beszélgetés után sok esetben fény derül a rovar bekerülésének valószínű módjára, így hasznos tanácsokat tudunk adni a hasonló helyzet későbbi elkerülésére.

 

- Árképzésünk korrekt, reális. Ár - érték arányban pedig ennél is több!

 

- A lelkiismeretes munkában és a legjobb irtószerek használatában hiszünk. Célunk a sikeres és nem a gyors, felületes munkavégzés. Hisszük azt, hogy az elégedett ügyfél jelenti hosszú távon a legjobb reklámot.

 

- Az elvégzett munkáról minden esetben munkaigazolást, számlát adunk át.

 

Ha szeretne hosszú távon megszabadulni az otthonában élő csótányoktól és egészségügyi kockázatuktól,
rendelje meg csótányirtó szolgáltatásunkat!

 

 

Csótányirtás
(Budapesten)

 

8.000.- Ft-tól!

 

Áraink bruttó árak, egyéb rejtett költségek NEM terhelik!

 

Figyelem! Csótányirtás  esetén garanciát csak a 2. irtás után tudunk vállalni,
amelynek az első irtás után 14-20 napon belül meg kell történnie.

 

 

Mire számítson, ha megrendeli az irtást?

 

- Megrendelés után egyeztetjük az irtásra alkalmas időpontot.

- A helyszínen, a helyzet felmérése után döntünk az irtás módjáról. ( Permetezés, gélezés, porozás, hidegköd-képzés, ill. ezek kombinációja jöhet szóba, körülménytől, fertőzöttség mértékétől függően.)

- Elvégezzük az irtást.

- Átadjuk a dokumentumokat (igazolás, számla, irtószer adatlapok), majd átbeszéljük a további teendőket.

- Ha szükséges a 2. irtás ( nagyobb csótányfertőzöttség esetén mindenképp javasoljuk) , akkor egyeztetjük a következő időpontot.

- A felhasznált irtószer teljes száradásáig ( kb 1 óra ) kérjük az ingatlan elhagyását, utána egy alapos szellőztetés után ismét birtokba vehető a lakás.

 

Röviden összefoglalva, mit nyer, ha a Realtox csótányirtást választja?

 

- Elsősorban az a saját és családja egészségéért tett sokat, hiszen a csótányok elölésével egy sor egészségügyi kockázattól is megszabadult.

- Tiszta lelkiismerettel hívhat meg barátokat, ismerősöket, nem kell attól tartania, hogy „megfertőz” másokat.

- A helyzet értékelése után hasznos tanácsokkal látjuk el, így azok betartása esetén nagy mértékben csökken az újrafertőződés kockázata.

 

KAPCSOLAT

Hívjon minket lakhelye szerint, hogy a legrövidebb idő alatt megoldhassuk a problémáját!

Bistey Gábor

Lendvai László

/ Eü. Kártevőirtó, Gázmester /

/ Eü. Kártevőirtó, Gázmester /

ANTSZ engedély sz.: BP-10R/025/09558-5/2015.

ANTSZ engedély sz.: BP-20/NEO/04905-6/2017.

I. , III. , IV. , V. , VIII. , X. , XIV. , XV. ,
XVI. , XVII. , XVIII. kerületek:

II. , VI. , VII. , IX. , XI. , XII. , XIII. , XIX. ,
XX. , XXI. , XXII. , XXIII. kerületek:

+36 20 962 8 525

+36 30 209 1 209

bistey@realtox.hu

lendvai@realtox.hu

Székhelyeink:

1174 Budapest, Perem utca 22.

1204 Budapest, Török Flóris utca 122.

Realtox - minden jog fenntartva